HTML

Hidvégi Mihályt miniszterelnöknek!

Friss topikok

  • Hidvégi Mihály: @F.M.J.: „Ki merné tagadni, hogy a … ” Az ezutáni rész azért kissé azért elszomorít engem. Mié... (2017.05.21. 22:08) Ki az, akit átvernek?
  • Hidvégi Mihály: @Unalmas ez a blog: Unalmas a blogom, ugye? Nincs semmi aktivitás rajta. A lelkesedésem megvan, tu... (2016.03.10. 07:30) Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

Címkék

Barátaim, savanyú a szőlő?

2017.05.22. 22:28 Hidvégi Mihály

Felrobbantotta a médiát a Momentumosok akciója, az, hogy bementek az Origo nevű kormányzati propaganda központba és kérdőre vonták az egyik keljfeljankót, hogy miért ír ennyire alávaló, aljas hazugságokat.

Ki innen közelíti meg, ki onnét, jogszerű-e, van-e haszna politikailag, nem sokára azt hiszem tudományos értekezések is lesznek belőle, doktori disszertációk anyagául fog szolgálni.

Senkinek eszébe sem jutott, hogy az ember, a természetes ember ha dühös és van csöppnyi igazságérzete, akkor megy és cselekszik. Nem meditál, nem mérlegel, hogy hoz-e vagy visz, hanem megy és teszi a dolgát: hadd nézem ki vagy te, hadd nézzek a szemedbe te alig ember, adj már magyarázatot, hogy miért teszed ezt?  Legalább ennyi elégtételem hadd legyen! Mészáros Antónia is azt tanácsolta volna a Momentumosoknak, hogy pereljenek. De Antónia, a mai Magyarországon?! Ugyan már!

Bátor tett volt, fiatalos, lendületes, s kimért úriember is maradt Fekete-Győr, gratulálok! Végre nem arról szól a közbeszéd, amit ez a marha Orbán akar, hanem ismét rólatok. Jól tettétek, van az a mélység, amit már nem szabad elviselni, mert károsodik tőle az ember és társadalom. Hajrá, csak így tovább!

S ez ad reményt, ez a bátorság, amikor zsigerből jön a tett, amikor nem gondolkodik valaki, nem mérlegel, hanem teszi, amit akkor épp a legjobbnak vél. S még rendkívül hasznos is volt, tessék belegondolni annak az embernek a helyébe, aki ott ült lesütött szemmel s ide a rozsdás bökőt, hogy jobb ember lett belőle, mint volt előtte.

Mondjuk onnét nem kunszt emelkedni...

Hajrá Momentum, hajrá fiúk!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hidvegi.blog.hu/api/trackback/id/tr9712533367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása